Anders Byggare AB söker fler medarbetare till inköp/kalkyl.

Nu behöver vi förstärkning till kalkyl och inköp. Vi söker en kalkylator/inköpare med fokus på inköp. I arbetsuppgifterna ingår mängdning och förfrågningar samt inköp och kostnadsuppföljning på inkomna objekt. Vi söker dig som har erfarenhet som inköpare eller kalkylator i byggbranschen. Du är duktig på att kommunicera och har förhandlingsvana. Kunskaper i kalkylprogramet BidCon samt bygghanteringsprogrammet Byggsamordnaren är en fördel.

Ärligt och långvarigt samarbete med leverantörer, underentreprenörer och kunder är modellen för Anders Byggare. Som vår "inkalkylator" skall Du vara utåtriktad, noggrann och tänka ekonomiskt. Denna befattning är direkt underställd VD i linjeorganisationen, men respektive projektledare i de enskilda inköpen.

Du får möjlighet att delta i intressanta byggprojekt tillsammans med erfarna kollegor i ett familjärt bolag. Är du kundorienterad och kreativ och vill vara en del i ett glatt gäng är detta jobbet för dig!

Har Du frågor om denna tjänst så pratar Du med Patric på telefon 08-82 93 80.

Ansök i formuläret.

För tillfället har vi ingen ledig tjänst men välkommen in med en intresseanmälan!

Som projektledare på Anders Byggare AB driver Du ett eller flera projekt från entreprenadstart till slutbesiktning. Du ansvarar tekniskt och ekonomiskt för projektets genomförande.

Tillsammans med produktionschef, inköpare och arbetande förman planerar och samordnar Du dina projekt. Du skall leda och fördela arbetet på arbetsplatsen. Du bör ha lätt för att samarbeta och förmåga att få arbetskamrater, underentreprenörer och leverantörer att trivas och arbeta tillsammans.

I arbetsuppgiften ingår kontakter med våra kunder och leverantörer.

Din bakgrund kan vara några år som byggnadsarbetare för att sedan läst vidare eller byggnadsingenjör med erfarenhet från produktion.

Körkort krävs för denna tjänst.

Frågor om tjänsten som projektledare besvaras av Patric Hörner 08-82 93 80.

Ansök i formuläret.